Search for Artists, Bands, and Songs

Search All Videos

Search Videos with Lyrics

Shpat Deda

Frogtoon Music - Artist Biography For Shpat Deda

Artist Tags For Shpat Deda

1) Acoustic 2) Albanian 3) Kosovo 4) Kosovar 5) Shqip

Frogtoon Music

Frogtoon Music App Page on Facebook

Frogtoon Music - Top Tracks For Shpat Deda

1) Përgjithmonë 2) Endërroj 3) Ninullë 4) Shkëndijë 5) Enderroj 6) M'fal 7) E Du 8) A Thu 9) N'vegjëli 10) Buzë Lumit 11) Ambël e tharptë 12) Lutem për shi 13) N'shpirt m'ka rritë 14) Point Of View 15) Lojë Mëngjesi 16) The Silence Of Love 17) Dathë 18) Molla e Parë 19) Syçelë 20) Kur T'kom Afër 21) N'darkë 22) Njerëzit e tij 23) Rruges 24) Kangë e gzushme 25) Për Ty 26) Ëndërroj 27) S'ka kurrgjo 28) Ambel e tharpte 29) Molla e pare 30) Kange e gzushme 31) N'darke 32) Njerezit e tij 33) Shpat Deda Enderroj 34) Per ty 35) Njerëzt e tij 36) Enderroj (www.tiranachat.net) 37) E du (lyrics) 38) Të Kujtoj Dhe Nuk Kuptoj 39) www.landofeagles.com 40) Pergjithmone 41) SHPAT DEDA - ENDERROJ 42) Shkendije 43) Shkëndijë 44) Kosovo feat. Joss Stone 45) Të kujtoj dhe nuk kuptoj (lyrics)

Facebook Comments