Search for Artists, Bands, and Songs

Search All Videos

Search Videos with Lyrics

Jehona Sopi

Frogtoon Music - Artist Biography For Jehona Sopi

Artist Tags For Jehona Sopi

1) Rnb 2) Female Vocalist 3) Kosovo 4) Albania 5) All

Frogtoon Music

Frogtoon Music App Page on Facebook

Frogtoon Music - Top Tracks For Jehona Sopi

1) Caje Sukarije (Remake) 2) Fustani Bardh 3) Te Shkuara 4) Fustani I Bardhe 5) Work it girl 6) Të shkuara 7) I fundit fat 8) Emocionet 9) Anej 10) Pervjetori 11) Tashe Dhe Perseri 12) Borxh me ke 13) Marramendja 14) Fustani i Bardhë 15) Kete Vere 16) sot mos thuaj jo 17) Tash përsëri 18) Jam ajo që jam 19) Definitivisht 20) Thuaje 21) Borxh më ke 22) Emocione 23) Tash Dhe Perseri 24) Sonte 25) kriza 26) Sa me larg 27) S'Ia Falë 28) Veç Të Jem Me Ty 29) Sonte www.albanologybeat.com 30) The shkuara 31) Emocionet www.albanologybeat.com 32) Ti do te vish prape www.albanologybeat.com 33) Fustani Bardhe 34) Te shkruara 35) I fundit fat www.albanologybeat.com 36) Ti 37) Përvjetori 38) Fustani i Bardh 39) Ketë Verë 40) www.AlbaSky.com 41) Nuk jam ajo (ft. Besa Kokëdhima) 42) Thua'je 43) Tash dhe përsëri 44) Une do ti laj kemishat tua 45) Nuk jam ajo (ft. Besa Kokedhima) 46) Fustani i bardhe (www.kengaime.com) 47) Jehona Sopi 48) Kur percolla ylberin feat. Tuna 49) Caje Sukarije (feat. Esma Redzepova) 50) Një Jete e kemi

Facebook Comments