Search for Artists, Bands, and Songs

Search All Videos

Search Videos with Lyrics

Eranda Libohova

Frogtoon Music - Artist Biography For Eranda Libohova

Artist Tags For Eranda Libohova

1) Albania 2) Pop 3) Albanian 4) Female Vocalists 5) Under 2000 Listeners

Frogtoon Music

Frogtoon Music App Page on Facebook

Frogtoon Music - Top Tracks For Eranda Libohova

1) Margjelo 2) Femija i Pare 3) 100 pyetje 4) Vajzat e fshatit tim 5) Lemza 6) Harrakate 7) Më Prit 8) BOTA ILUZION 9) Vetem Nuk Jam 10) buzet me jane thare 11) buzet me ishin thare 12) Eja 13) Perhere te dua 14) Grure dhe kenge 15) Me prit 16) KENGA E GJYSHES 17) Ku Vajti Vallë Ai Djalë 18) Margjello 19) mora mandolinen 20) O nate o ere 21) Vetëm nuk jam 22) Me Fund Ta Pijme 23) Shtegëtimi 24) Çoko Dhe Kakao 25) Ti Mbetesh Pranvera 26) Ah Sikur Ta Dish 27) Shtegetimi 28) Shtegtimi 29) duarlidhur 30) Me Fund Të Pimë 31) Rrofte dashuria 32) Kënga E Gjyshes 33) Me fund te pime 34) Potpuri Popullore 35) kenge guberti 36) Potpuri Vlonjate 37) Thuam Po 38) 25 Gërshetat 39) Kthehu Për Vete, Për Mua 40) Me ke prek ne tel 41) Dardha rrumbullake 42) Kenge Kurbeti 43) Vetëm 5 Minuta 44) PËRHERË TË DUA - 3'08 45) Rroftë dashuria 46) M・Prit 47) Kënga e gjyshës 48) Coko dhe kakao ft. Big Basta 49) Potpuri Këngësh Popullore 50) Fëmija I Parë

Facebook Comments